1001شب استرالیا-1001Nights of Australia

وبلاگ خاطرات مهاجرت به استرالیا

1001شب استرالیا-1001Nights of Australia

وبلاگ خاطرات مهاجرت به استرالیا

استراتژی شغلی برای بازار کار استرالیا

از امروز به امید خدا می خواهم تا به اختصار ترجمه  یک جزوه تکنیک های کاریابی را اینجا یادداشت کنم .

نکته مهم در مورد بازار کاراسترالیا مخفی بودن موقعیت های شغلی میباشد یعنی برای شناسایی آن احتیاج به شبکه های حرفه ای یا networking میباشد.یعنی توسعه ارتباطات درمحافل شغلی ، حال این محافل میتواند جنبه واقعی داشته باشد یا یک شبکه مجازی اینترنتی   باشد.هنگامی که شما برای اولین بار پا به استرالیا میگذارید شاید چنین شبکه وسیعی ارتباطی  را نداشته باشد  ولی این تاکتیکی مهم در تضمین اشتغال شما میباشد به طوریکه غالبا گفته میشود مهم نیست چه میدانی مهم اینه که کی رو میشناسی.

به طور کلی مهمترین مشکلات مهاجران در مورد کاریابی عبارت است از :روان نبودن در زبان انگلیسی-نداشتن مدارک تحصیلی معتبر -داشتن دانشی بیشتر از حد نیاز برای یک شغل-نداشتن تجربه شغلی استرالیایی یا معرف شغلی استرالیایی -فقدان اعتماد به نفس-نداشتن ارتباطات کافی و عدم شناخت از مراحل کاریابی استرالیا میباشد .

روزنامه ها و سایت های اینترنتی منابع خوبی برای پیداکردن موقعیت های کاری می باشند .مثلا www.jobsearch.gov.au

www.employmentplus.com.au

www.seek.com.au

www.careerone.com.au

www.jobs.nsw.gov.au 

یا شما می توانید مستقیما با کارفرماها ارتباط بگیرید مثل ملاقات حضوری ،تماس تلفنی ، یا مکاتبه اینها عوامل خیلی موثری هستند به خصوص اگر شما دنبال  شغلهای تجاری باشید خیلی از مراکز تجاری و مجامع صنفی دارای تابلویی هستند که موقعیتهای شغلی درآنها تبلیغ میشود .

اولین مرحله برای درخواست شغل شناخت فعالیتها دانش و مهارت و تجربه کسب شده پیشین در شغلهای عادی و داوطلبانه و لیست کردن آنها میباشد .معمولا مدارک تحصیلی مهاجران با استانداردهای استرالیایی ارزیابی میشود ولی خوب هست که شما شناختی از بازار کار و ارتباطی با افراد هم شغل خود داشته باشید مدارک تحصیلی استرالیایی نشانگر بروز بودن دانش شما میباشد ولی متضمن کار نمیباشد .

اولین مرحله و مهمترین آن لیست کردن خصوصیات حرفه ای و تحصیلات و سابقه و تجربه کارو دانش و مهارت علایق و موفقیتهای شغلی میباشد .

مطابقت خصوصیات نامبرده با شغل مورد علاقه بسیار مهم میباشد .کارفرمایان بالقوه دنبال این هستند که آیا وظایف کاری پیشین شما مشابه موقعیت کاری مورد نظر میباشد پس در نامگذاری سمتهای قبلی و مسئولیتها دقت کنید .

اولین کار مهم  در این رابطه  شناخت مهارت کاری شخصی در رابطه با شغل مورد علاقه میباشد .پس بهتر است یک انالیز صحیح از مهارتهای خود پیدا کنید و بیاد داشته باشد این مهارتها میتواند در طی کار کردن حاصل شده باشد یا طی یک دوره اموزشی.مثلا

مهارتی هایی مثل خلاقیت:طراحی،ابراز ایده جدید اختراع

مهارتهای عملی : مونتاژ ،ساخت استافاده از ابزار

مهارت حل مشکلات:رفع مشکل،باز آفرینی،توسعه،مرور کردن

مهارت رهبری:هدایت کردن ،مشاوره،ایجاد انگیزه و سپردن کارها و تقسیم وظایف

مهارت تحقیقی: بازرسی،نظارت ،مطالعه و اندازه گیری و آزمایش

مهارت ارتباطی: شیوایی سخن و شنوایی فعالانه و ارائه سخنرانی و مقاله

مهارت مردمی:انعطاف پذیری ،کارگروهی و خوش رفتار بودن

اینها نمونه از مهارت های قابل انتقال و قابل تخصیص از شغلی به شغل دیگر میباشند .

مطمئنا همه ما میتوانیم قسمتی از این خصوصیات را به شغل مورد علاقه خود تخصیص بدهیم و در زمره مهارتهای خود بگنجانیم .


Great Barrier Reef, Queensland-Australia

نظرات 2 + ارسال نظر
mahi 18 خرداد 1390 ساعت 18:34 http://www.linknegar3.com

:|\-|\_>.
سلام. دوست عزیزم خوشحالم که وبلاگی پربار دارید . از طرف سایت لینک نگار دات کام مزاحمتون میشم. تو این سایت سیستمی کاملا هوشمند طراحی کردیم که با توجه به پارامترهای کاملا عادلانه که از گوگل دریافت می کند تعداد بازدید شما را دریافت کرده و در گوگل و موتورهای جستجوی دیگه مثل یاهو ثبت می کنه. بنابراین هم مطالبتان در سایت ثبت می شود و هم در گوگل ایندکس میشود و هم اینکه تو کلی وبلاگ دیگه هم به نمایش در میاد حسن این کارم اینه که بازدیدتون بیشتر می شه و می تونین سایت پربازدهی رو مدیریت کنید. شما می تونید به هنگام آپ دیت وبلاگ خود لینک مطلب جدید رو تو لینک باکس قرار بدید تا در مدت زمان کمتری مطلبتون بازدید مورد نظرشو بگیره. برای ورود به جمع ما کافیه ثبت نام کنید و کد لینک باکس رو تو قالبتون قرار بدبد و بعدش لینکهاتون رو ثبت کنید. یه خواهش دیگه داریم اونم این که برای ثبت نام از اینترنت اکسپلور استفاده نکنید و از مرور گرهای دیگه ای مثل فایر فاکس، نت اسکیپ و ... استفاده کنید تا ثبت نام دقیق انجام بشه البته این فقط یه پیشنهاده. قبل از ارسال لینک قوانین رو مطالعه بکنید و توجه داشته باشید که در صورت استفاده از یک لینک در زمان های مختلف سیستم به صورت هوشمند شما را حذف کرده و متاسفانه عضویت تان رو ملغی می کنه که این واقعا برای ما ناراحت کننده هست که دوستی مثل شما رو از دست بدیم. نکته آخر این که اگر به مشکلی برخوردین با ای دی ما تماس بگیرین تا کمکتون کنیم
.>-"_|,_:.:

مینا 18 خرداد 1390 ساعت 21:28

مورد مهمی که در مورد زبان مطرح کرید بسیار مهمه و به نظرم به جای سردرگمی روزهای اول بهتره اینجا وقت بسیار زیادی اختصاص داده بشه به آشنایی لهجه استرالیایی که یکی از سخت ترین لهجه ها برای ایرانی هاست. وقتی درک مطلاب گفته شده در اینترویو برای مصاحبه شونده سخت و قابل فهم نباشه مثل سوزوندن یک فرصت شغلی میباشد.
دیدن سریالهای استرالیایی که متاسفانه بسیاریشون زیرنویس ندارن از واجبات میباشد و بسیار بسیار توصیه میشود اگه گفتگو سخت و قابل فهم نباشد شما علامه دهر هم در رشته خودتون باشید هیچ شانسی ندارید چون بهرحال اونجا به شما زبان و لهجه استرالیایی قرار نیست آموزش بدن.
دوست عزیز بسیار هم از وقت و انرژی که میذارید قدردانی می گردد.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد